The most glowing successes are but refelctions of an  Inner Flame

Al meer dan 15 jaar ben ik gefascineerd door wat mensen, die hun grootste dromen waarmaken, nu echt anders doen. Uit eigen ervaring weet ik hoe boksen, veerkracht en leiderschap werkt. Mijn werkwijze is dan ook grondig getest in eigen ervaring. Deze werkwijze breng ik ruim 10 jaar in de praktijk binnen organisaties, het onderwijs en ondernemers.

Ik geloof dat boksen de puurste vorm van verbinden en communicatie is. De manier waarop je beweegt, staat, vecht en ademt laat zien wie jij bent en hoe jij omgaat met situaties die tegenover jou komen te staan in het leven.

 

Where did it start?

Mijn passie voor boksen, psychologie en holisme is ontstaan vanuit mijn eigen reis door het leven waarin deze elementen altijd een rol hebben gespeeld.

Op mijn 14e stapte ik voor het eerst de dojo in voor een kickbokstraining, niet wetend dat deze rode draad 18 jaar later nog steeds door mijn leven zou spelen. Niet alleen in mijn persoonlijke leven, maar juist anderen impact laten ervaren door boksen als middel in te zetten bij (persoonlijke) ontwikkeling en het versterken van de mentale- en emotionele gezondheid.

Boksen als therapie

In 2018 richtte ik Holistic Shir op. Een bedrijf dat zich richt op holistische therapie en trainingen voor professionals en ondernemers. Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring binnen het onderwijs en sociale domein en gaf ik daarnaast bokstrainingen aan zowel kwetsbare doelgroepen als recreanten.

In de bokstrainingen zag ik veel gebeuren op zowel emotioneel, fysiek als mentaal gebied. Het maakte veel los, waardoor ik een diepere meerwaarde ontdekte in het boksen. Het is hartverwarmend om te zien hoe iemand kan opbloeien en in zijn kracht komt te staand door alleen maar te boksen!

Door verschillende trainingen en opleidingen te volgen op het gebied van psychomotorische- en holistische therapie leerde ik om het boksen en andere vormen van beweging in te zetten als therapeutisch middel. Zo ontwikkelde ik in 2019 het psychofysieke vak ‘LOB-MOVE’ om de groepsdynamica te bevorderen en de leiderschap-skills te vergroten. Het vak ondersteunde daarnaast ook de bewustwording van hoofd en lichaam, emotieregulatie en vergrootte de motivatie van de studenten.

 

 

Transformation is often more about unlearning than learning

Ondernemers & bedrijfsprofessionals

In 2019 startte ik ook met het aanbieden van therapeutische sessies aan ondernemers en professionals die op zoek waren naar een diepere verbinding met zichzelf en het lichaam. Deze sessies breidden zich uit naar workshops en trainingen aan groepen waarbij boksen als middel werd ingezet om communicatiestijlen, leiderschap-skills en verbinding voelbaar te maken.

Holistic Shir biedt avontuurlijke en betekenisvolle trainingen en sessies aan. In deze sessies wordt boksen gebruikt als therapeutisch middel om te leren, verbinden en impact te maken. Deze sessies en trainingen kunnen ingezet worden op verschillende thema’s zoals (persoonlijk) leiderschap, samenwerken, zelfsturing, sociale vaardigheden en vitaliteit & weerbaarheid.

Sessies die impact maken op je lichaam, ziel EN je team!

Het is mijn missie om impactvolle, uitdagende en inspirerende trainingen en sessies te verzorgen die de deelnemers helpen om vanuit leiderschap en vertrouwen door het leven te gaan.

Keep it simple and go back tot the basics. Dit is ook hoe ik de sessies en trainingen benader. Teruggaan naar de basis, jouw persoonlijke fundering. Deze fundering bestaat uit fysieke, mentale, emotionele en spirituele lagen. De manier waarop jij vecht/beweegt zegt veel over de manier waarop jij vecht en beweegt met het leven, in je relatie en carrière.

Het lichaam is het uitgangspunt van mijn werk en de bewegingen die je maakt tijdens de werkvormen helpen om bewust te worden en te doorvoelen van interne processen.

Wat Soraya zegt over Shirley-Ann:

”Als deze vrouw de kamer inloopt, kan je niet anders dan lachen van vreugde. Ze heeft magisch helende handen en de gave om licht te schijnen in de diepste grotten van je ziel.

Haar passie is om de Oosterse & Westerse healing stromingen bij elkaar te brengen. Zo helpt ze vrouwen op holistische wijze een female force te worden door psychologie en reiki te combineren. 

Ze spreekt als geen ander de taal van het lichaam.

Aan haar gespierde armen zie je meteen dat therapeutisch boxen één van haar grote liefdes is. Het lichaam is voor haar de ingang om contact te maken met spirit & de ideale tool om jezelf tot volle expressie te brengen.”

– Soraya
www.soraya-amber.com