Female Force

Some women fear the fire,Some women simply become it

Leer jezelf verbinden met je vrouwelijke energie en belichaam je vrouwelijke kracht.

Bevrijd de krachtige vrouw die in jou verscholen ligt en leef volgens haar voorwaarden.

Vertrouw weer in je lichaam

Vertrouw op jouw pad

Het Female Force groepsprogramma helpt je om laagjes af te pellen die je dichter bij je vrouwelijke kracht brengen. In 4 maanden ontdek jij wie jij als krachtige vrouw bent, wat jouw diepste verlangens zijn en hoe je deze verlangens kan vervullen en hoe jij jezelf als krachtige vrouw kan belichamen.

 

Wat levert het Female Force programma jou op?

Je leert omgaan met emotionele triggers en hoe je ruimte en expressie kan geven aan opgeslagen emoties 

Je kan je vrouwelijke energie helemaal laten stromen en ontvangen wat ECHT voor jou is.

Heb jij veel meer vertrouwen in jezelf en kan je vertrouwen op je eigen kracht. Je weet wat je echt wilt, wat belangrijk is voor jou en durft daar voor te gaan.

Kan jij jezelf de liefde geven die je ook aan anderen geeft. Je muur die je hebt opgebouwd hoef je niet langer meer omhoog te houden en je kan liefde weer ontvangen met open armen. Van jezelf, maar ook van anderen om je heen, zonder dat je diep gekwetst wordt.

Ben jij dichter in contact met de vrouw die je werkelijk bent en hierdoor de moeder, partner, dochter, vriendin en collega zijn die jij ZELF wil zijn.

Toen ik mij opgaf voor het female force programma voelde ik dat ik vast zat. Ik ging continu over mijn grenzen heen, omdat ik niet merkte wat mijn grenzen waren. Bij de eerste sessie kon ik hier gelijk over praten met de andere vrouwen en voelde ik me veilig en verbonden. Ik ben mezelf ontzettend tegen komen tijdens het traject, en ben zo dankbaar voor wat Shirley-Ann en de andere vrouwen bij mij hebben losgemaakt. Ik heb handvatten gekregen om mee aan de slag te gaan en het voelt echt als een nieuw begin. Mijn grenzen herken ik nu en dat is voor mij een mega belangrijke stap. Dit programma is een absolute aanrader als je voelt dat je vast zit en klaar bent voor verandering.

Tot snel lieve Shir en ik ben je nogmaals ontzettend dankbaar!

Astrid

Wat houdt het programma in?

Tijdens dit traject ga je aan de slag met het loslaten van oude overtuigingen en doorbreken van belemmerende patronen. Onderzoeken van heftige triggers die je tegenkomt op het werk, in je relatie en andere gebieden.

Je gaat ontdekken hoe jij kan leven vanuit je vrouwelijke kracht, je female force. Dit doe je niet alleen, maar wordt je liefdevol ondersteund door de kracht van andere vrouwen.

Je gaat op verschillende niveaus (emotioneel, mentaal, lichamelijk, spiritueel en energetisch) contact maken met jezelf om de jouw female force te ontdekken en leren hoe je vanuit deze force kunt leven. Ik neem jullie mee op een ontdekkingstocht naar jezelf. We lopen een stuk door het donker om je schaduwkanten te belichten. Daar waar je diepste verlangens, behoeften en onbewuste talenten/kwaliteiten onderdrukt worden. Met uiteindelijk het doel om in verbinding te komen met jezelf, jouw vrouwelijke kracht.

Module 1: Feel it to heal it
Je gaat op een ontdekkingsreis door je lichaam en onderzoekt je vrouwelijke landschap. In je lichaam zit alle wijsheid verscholen die je tijdens deze journey mag gaan gebruiken.

Module 2: Open up to your needs
Je maakt contact met je innerlijk kind en leert hoe je haar in haar behoefte kan voorzien en hoe je oude pijn mag helen. We reizen ook af naar je schaduw, waar je verloren zielsdelen weer mag ophalen en jezelf in haar volheid mag omarmen.

Module 3: Let go & Break through
Om je wild feminine een plek te geven mag je oude, belemmerende patronen en overtuigingen gaan loslaten en doorbreken. Je lichaam is hierbij een krachtige factor die je gaat inzetten.

 

Wat zit er allemaal bij inbegrepen?

 • 1:1 Box & Heal sessie (2,5 - 3 uur)
 • L1:1 online sessie (1,5 uur)
 • Live retreat dag (t.w.v. €250)
 • 4 online deep-dive groepssessies
 • Wekelijkse incheckmomenten + support
 • 2 Integratiemomenten na afloop van het programma
 • Huiswerkopdrachten
 • Female Force goodie bag
 • vOndersteuning bij vragen via mail of what's app

 

 

Schrijf je in voor de wachtlijst

Startdatum: 11 januari 2022

Ik ben zo blij en dankbaar dat ik hier aan mee heb mogen doen. Het was een mooie reis van 3 maanden waarin ik heel erg veel heb geleerd. Het mooiste wat ik geleerd heb is het leren ontarmen van mijzelf en dat vind ik een prachtig cadeau. Dit kwam mede door de groepssessies. De sessies met de groep waren zo ontzettend mooi en waardevol ik voelde zoveel kracht en liefde voor iedereen. De groep paste ook heel mooi bij elkaar. Ik keek er elke maand ontzettend naar uit om iedereen weer te zien. Om te zien waar iedereen staat op het moment. Wat het zo waardevol maakte waren de thema’s elke maand waar je dan mee bezig ging. Onder ander je innerlijk kind, ochtend en avond routine en nog veel meer mooie thema’s. De opdrachten waar je mee aan de slag ging thuis en ook echt de openheid van de groep waardoor ik mij echt mijzelf voelde en niet alleen. Je bent nooit alleen.

En het was ook echt niet elke keer mooi. Voor mij was het ook op sommige momenten zwaar en verdrietig maar juist dat maakte het heel erg waardevol voor mij. Omdat we echt stukken aan het helen waren.

En dan nog even een berichtje voor de amazing Shirley. Deze vrouw heeft zoveel kennis en door de waanzinnig begeleiding van Shirley in de groep sessies en in de 1:1 sessie heb ik echt stappen kunnen maken. Shirley kijkt echt naar wat voor JOU op het moment nodig is en dat vind ik zo mooi. Ik voel mij veilig bij Shirley(en de groep) en kon volledig mijzelf zijn. Het was een prachtige reis waar ik super dankbaar voor ben. Ik gun het iedereen om zo’n reis te mogen maken. Het was awesome!

Quinty

You will never go broke from investing in yourself  

Let op! Dit programma is niet geschikt voor jou als je:

 • Niet bereid bent om er voor de volle 200% voor te gaan.

 • Niet in jezelf durft te investeren (tijd, geduld, energie en geld).
 • Niet open staat voor nieuwe izichten in jezelf en liever in oude patronen blijft hangen. 
 • Liever in het oude vertrouwde wil blijven en geen risico wil nemen om je eigen kracht te ontdekken.

FAQ’S

Waarom in een groep?

Vrouwencirkels zijn niet nieuw en zijn al eeuwenoud. Vanuit het sjamanisme werden ze gebruikt om elkaar te steunen, wijsheid te delen en vrouwelijke krachten te verdiepen. De kracht van een cirkel is dat iedereen gelijkwaardig is en dat er ruimte is om jezelf te kunnen zijn. Uit eigen ervaring weet ik dat een cirkel een fijn gevoel geeft van eenheid, support en begrip.

Ik vind het moeilijk om me in een groep kwetsbaar op te stellen. Is het wel wat voor mij?

Uit mijn persoonlijke ervaring en vanuit de ervaring van eerdere deelnemers, kan ik zeggen dat juist de energie in zo’n groep je helingsproces nog meer kan versterken. Je hoeft in een groep niets te delen wat jij niet wil of niet goed voelt. Door de verhalen van andere vrouwen te horen en herkenning te vinden, durf je ook sneller kwetsbaarder te zijn naar jezelf toe. 

Is het mogelijk om een extra sessie bij te boeken?

Zeker! Wanneer je voelt dat er door de (groep)sessies veel in beweging is gekomen, is het fijn om daar op door te pakken.

Praktische informatie
 •  De groepen bestaan uit maximaal 8 deelnemers. 
 • Vooraf een intakegesprek om te bepalen of het programma voldoende aansluit op jouw behoeften.
 • De groepssessies vinden plaats via Zoom.
 • De 1:1 sessie kunnen zowel fysiek als online plaats vinden, dit ligt aan jouw voorkeur.
 • Je krijgt ook opdrachten mee die je buiten de sessie om maakt, het is belangrijk om hier dedicated mee aan de slag gaan!

She threw away her masks, and put on her soul

Voel je dat dit voor jou is en dat je mee wil doen?

Laat hieronder je gegevens achter zodat ik contact met je kan opnemen.

5 + 7 =