BOX & HEAL

1-day retreat

24 april 2022, 10:00-17:00 @ Oker 015 in Schipluiden

 

Embodying your truth is the revolution

Deze tijd maakt veel in ons los, zowel in ons binnenwereld als in ons buitenwereld. Juist nu wordt er zoveel van onze veerkracht gevraagd.

Maar hoe hou je je staande en blijf je in je eigen kracht staan, zonder der verbinding te verliezen?

 

In deze 1-daagse workshop leer ik je aan de hand van de Box & Heal methode hoe je van je lichaam een veilige fundering maakt, zodat jij niet vanuit overleving je ‘mannetje’ hoeft te staan, maar juist vanuit je vrouwelijke kracht.

Zelf wist ik niet dat je kan boksen en daarbij ook nog holistisch bezig kan zijn. Shirley-Ann heeft laten zien dat dat heel goed te combineren is. Zelf zit ik altijd erg in mijn mannelijke energie (ook omdat ik zelf een kickbokser ben) en door mijn vrouwelijke energie te combineren met het boksen kan ik veel beter balans vinden hierin en in mezelf. Daarbij zijn haar lessen en workshops ook super leuk om te volgen en kan je echt zien dat ze om haar cursisten geeft en dat ze vooruit komen met waar ze op dat moment in vast zitten. Zeker een aanrader!

Nathalie

In het begin was het ontzettend ongemakkelijk en out of the comfort zone, maar Shirley Ann laat je enorm op je gemak voelen. Door de meditaties en door in mijn lichaam te zakken realiseerde ik mij weer waarom ik mij had opgegeven. En door alles toe te laten en te laten gebeuren ben ik er zo veel lichter vandaan gekomen. Ik ben ontzettend dankbaar voor deze prachtige en waardevolle dag <3

Jet

Wat gaan we doen?

  In deze workshop leer je om van je lichaam een stevige fundering te maken zodat je:


  ◊ Woede kan omzetten naar kracht;

  ◊ Ruimte kan geven aan emoties zoals angst en verdriet;

  ◊ Je vrouwelijke kracht kan belichamen

  ◊ Expressie kan geven aan alles wat er van jou gezien/gehoord en gevoeld mag worden

  ◊ Leert om je masculine en feminine samen te smelten


  It’s time to reclaim your power!

  Dit is hoe we het gaan doen…

  Jouw lichaam is deze dag het ingangspunt om verbinding te maken met jou diepste gevoelens, verlangens en emoties. De oefeningen zijn nauwkeurig afgestemd en wisselen zich af in inspanning en ontspanning.

  Veiligheid is KEY en als spaceholder zorg ik ervoor dat jij in een veilige omgeving jezelf op al die lagen kan ontdekken en ontmoeten.

  Box & Heal brengt je mannelijke en vrouwelijke energie samen, het donker en licht, de Yin en Yang. Het is een alomvattende methode die op alle lagen losmaakt en heelt.

   

  Welke inzichten je heb opgedaan tijdens de Box & Heal workshop?

  Ik leerde bewust stilstaan bij dat ik een baarmoeder heb en zo de verbinding met andere mensen kan voelen, dat was heel speciaal. ‘S ochtends ben je vreemden van elkaar en aan het einde van de middag troost je elkaar alsof je elkaar al jaren kent. Dit werd echt heel mooi opgebouwd: Oogcontact, iets delen, handen aanraken, boxen

  Ik durfde helemaal mezelf te zijn door jouw uitnodiging daartoe met als gevolg dat ik de aanrakingen en liefde goed kon ontvangen.

  Laura

  Wat kan je verwachten?

  In deze 1-daagse workshop leer ik je aan de hand van de Box & Heal methode hoe je van je lichaam een veilige fundering maakt, zodat jij niet vanuit overleving je ‘mannetje’ hoeft te staan, maar juist vanuit je vrouwelijke kracht

  – Een krachtige Wombhealing

  – Therapeutisch boksen

  – Verbinding in een cirkel van sisters

  – Emotional Release

  – Een heerlijk vegetarische lunch

  – Female Force goodiebag

  Praktische informatie

  Deze dag is voor iedereen toegankelijk ongeacht je ervaring hebt met boksen of niet, geen conditie hebt of een topatleet, aan het begin staat van je inner journey of juist heel veel werk erop hebt zitten. Deze dag nodigt je uit om open te staan voor het contact met jouw lichaam en nieuwe verbindingen te ontdekken om zo dichter bij je essentie te komen.

  Investering:

  Early bird: €149 (t/m 18 februari)

  Regular: € 175

  Locatie:

  Oker015
  Rijksstraatweg 23
  2636 AX Schipluiden

  Tijd:

  Inloop vanaf 9:45

  Het programma start om 10:00 en eindigt om 16:30 (houd rekening met eventuele uitloop)

  Belangrijk: Eventuele dieetwensen kun je aangeven bij de ticketverkoop

  Wil je nog iets weten of even checken of dit echt iets voor jou is?

  Stuur me gerust een mailtje via info@holisticshir.nl of een DM op Instagram.