Teamwork makes the dream work

Heel cliché, maar het klopt wel degelijk.

Hoe staat jouw team ervoor? Zie jij bovenstaande eigenschappen terug in jouw team?

Nu je dit leest ben je waarschijnlijk op zoek naar een teamtraining die ECHT waardevol is voor je team. Misschien hebben jullie al diverse teamdagen gehad, waarbij je vooral hebt ingezoomd op teamrollen en persoonlijkheidstijlen. Peter is blauw en Lisa is groen. Heel interessant, maar echte verandering heeft er nog niet plaats gevonden.

Zonde, want een teamtraining is namelijk ontzettend waardevol! Ieder team heeft een eigen dynamiek en de ieders individuele persoonlijkheid heeft hier een rol in. Op het moment dat er spanningen en/of conflicten zijn en deze vermeden worden, gaat het rommelen binnen dit dynamiek. Op lange termijn kan dit de veiligheid op de werkvloer beschadigen, waardoor de samenwerking niet meer goed gaat en collega’s geen werkplezier ervaren.

Wat je dan ziet is dat men hoopt dat door EEN teamrollentest of een andere (passieve) vorm van teambuilding het probleem wordt opgelost. In tegendeel.

Een goede balans tussen consistentie, (inter)actie, ervaren, verbinden en diepgang is nodig om van jouw team een WINNING TEAM te maken.

 

TO KNOW ONESELF IS TO STUDY ONESELF IN ACTION WITH ANOTHER PERSON

BRUCE LEE

  Maar waarom dan boksen?

  Boksen is een primaire vorm van communicatie. De manier waarop je beweegt zegt veel over de manier waarop je beweegt in het leven EN op de werkvloer. Dit gebeurt altijd in interactie met anderen. Hoe geef jij je grenzen aan? Durf jij ruimte in te nemen? Kan jij op een gezonde manier incasseren en durf jij een ander te raken zonder te kwetsen?

  Daarom is boksen een uiterst geschikt middel om in te zetten tijdens een teamtraining als het gaat om samenwerken, verbinden, conflicthantering en communicatiestijlen.

  Samen boksen geeft energie en speelt in op alle thema’s van teamsamenwerking!

  Ga voor de eigenschappen van een winning team:

   

  Prettige en veilige werksfeer

  Effectieve communicatie

  Betere samenwerking

  Voldoening en werkplezier

  Vitaal en productief

  Wat kan je verwachten?

  Ieder team is anders en brengt zijn eigen dynamiek mee. Daarom is maatwerk ontzettend belangrijk voor ons. Door eerst samen in gesprek te gaan met elkaar en de behoeftes te  achterhalen kunnen wij een workshop op maat te maken die voldoet aan jullie verlangen en behoeften. Veel voorkomende thema’s zijn: groepsdynamica, grenzen, communicatie & feedback, balans & vitaliteit en leiderschap.

  Veiligheid staat voorop, zowel fysiek als psychologisch. Er wordt niet tegen elkaar gebokst, maar met elkaar. Samen leren door te bewegen, ervaren en verbinden.

  Praktische informatie:

  • De teamsessie wordt op maat gemaakt en volledig afgestemd op de behoeften van jullie team;
  • De duur kan variëren in een uur, dagdeel, meerdaagse of zelfs een traject;
  • De sessies worden voornamelijk in-company gegeven of op een door jullie gekozen locatie (in overleg kan ik jullie hier in adviseren);
  • Alle benodigdheden worden door ons verzorgd.

  Wil je nog iets weten? Vul dan onderstaande contactformulier in.

  11 + 8 =