One size does not fit all.

Als holistisch therapeut kijk ik niet alleen naar één aspect van het probleem, maar kijk naar jou als een geheel. Vanuit een holistisch perspectief betekent dit dat ik (samen met jou) het probleem op fysieke, mentale, energetisch en spirituele wijze onderzoek. En dus ook op die manier de behandeling uitvoer.

Jij staat pas in je kracht wanneer alles in balans is: fysiek, mentaal, psychisch, energetisch en spiritueel.

Jouw lichaam is de ingang van je ziel en dus ook het uitgangspunt waar we vanuit werken. 

We werken aan de 4 V’s:

Stap 1 – Verbinden
Verbinden met je lichaam en daarmee beter in contact komen met je emoties, gevoelens, wensen en behoeften. Door te verbinden met deze dingen, kom je erachter wat je ECHT nodig hebt en kan je beter contact maken met je intuïtie.

Stap 2 – Vertrouwen
Stap 2 gaat over het vertrouwen herstellen tussen jou, je lichaam en je intuïtie. Door ziekte, trauma of destructieve patronen is het vertrouwen vaak beschadigd. 

Stap 3 – Versterken
Om te kunnen bouwen heb je een stevige fundering nodig. Een stevige fundering helpt ook bij het omgaan met heftige emoties & triggers. We bouwen niet alleen mentaal, maar ook fysiek een sterke fundering, zodat jij in alle aspecten sterker voelt!

Stap 4 – Verruimen
Verruimen betekent dat jij jouw kracht niet langer verborgen houdt, maar dat jij het leert in te zetten waarvoor het bedoel is. Jij mag je rechtmatige plek weer innemen en jezelf volledig expressie gaan geven. Hier leer je hoe je jouw levensenergie mag laten stromen!

 

De tools die ik daarvoor inzet tijdens de sessies zijn vooral lichaamsgericht. Maar ook andere technieken worden toegepast zoals familieopstellingen, energetische behandeling & NLP technieken.

Connecting to your body, is connecting to your life force

INNERLIJK WERK TRAJECT

Tijdens een innerlijk werk traject ga je aan de slag met jouw fysieke, emotionele en mentale (onder)bewustzijn en ligt de focus op het bouwen van een stevige fundering waardoor je meer balans en rust ervaart in het ondernemen, maar ook in de andere rollen die je belichaamt.

Alles draait om verbinding. De mate waarin je verbonden bent met jezelf is namelijk ook de mate waarin je kan verbinden in relaties, met je werk/onderneming en met het leven.

In de sessies loop ik met jou mee als gids, zodat je niet verdwaald raakt in de jungle van gedachten, emoties en gevoelens. Maar leer ik je deze te doorvoelen en doorleven door middel van lichaamsgericht- en systemisch werk. 

 

Wat kan je allemaal verwachten aan inhoud van het traject:

 • Afhankelijk van jouw vraag en behoefte bespreken we de duur van het traject en de frequentie van de sessies.
 • Tussen de 8 en 12 uur aan fysieke sessies verdeeld over 4 en 6 maanden
 • Tussentijdse opdrachten die je helpen bij de integratie van je proces.
 • Mogelijkheid om tussentijds vragen te stellen per mail.

Prijs op aanvraag

It’s time to re-connect

Wat het traject je oplevert:

 • Je voelt meer rust in je hoofd en leeft meer in verbinding met je lijf;
 • Waardoor je sterker verbonden bent met je intuitie en keuzes/stappen kan maken die in alignment zijn met wat jouw leven hier op aarde;
 • Je hebt meer grip op je emoties en kan ze beter doorvoelen, waardoor ze geen controle nemen over jouw gedrag;
 • Je kan grenzen beter aanvoelen en voelt je daardoor sterker om expressie te geven aan je wensen en behoeften.

 

  Speciale verzoeken

  Regelmatig krijg ik verzoeken om op maat gemaakte sessies te verzorgen. Bijvoorbeeld aan omdat je niet mobiel bent of door ziekte aan huis bent gekluisterd. Ik kom dan graag naar je toe. 

  Maar ook als je behoefte hebt om een diepere reis te maken die langer duurt dan 2 uur door bijvoorbeeld een 1:1 retreat waarin ik meerdere tools inzet om jou hier in te ondersteunen.

  Mocht je zo’n verzoek hebben, laat het me gerust weten en stuur me dan een mailtje: info@holisticshir.nl

   

  ‘Ik ben spiritueel, maar ook down to earth. We werken aan het verleden (psychologie) en maken ruimte voor het heden (spiritualiteit)’

  Wil je nog iets weten over de coaching of ben je nog niet helemaal zeker of ik je kan helpen bij je vraag?